Osmaneli Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://osmaneliniluferhatunmtal.meb.k12.tr
Adres : İnönü Mah. Necati İkizoğlu Cad. No 34 Osmaneli/BİLECİK
VİZYON : "Ülkemizin, Atatürk’ün Gösterdiği Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üstüne Çıkartılabilmesi Yolunda, Uluslararası Niteliklere Sahip İnsan Gücünün Yetiştirilmesini Sağlamak Suretiyle Meslekî Ve Teknik Eğitim Alanında Önder Bir Kurum Olmaktır."
MİSYON : "Okulumuzda Eğitim - Öğretim Ve Yönetime İlişkin İşlemleri; Türk Millî Eğitiminin Amaç Ve İlkeleri İle Kalkınma Plânlarındaki Politika Ve Hedeflere Uygun Olarak Yürütmek, Evrensel Değerler Doğrultusunda Uluslararası Meslekî Niteliklere Sahip İnsan Gücünün Yetiştirilmesini Sağlamaktır."
BAŞARILAR : Sportif alanda başarılarımız,Taekvondo dalında Türkiye İkinciliği,2017-2018 Eğitim-Öğretim Kristal Çınar Çınar Ses Yarışması İl Birinciliği,Halk Oyunları Geleneksel Düzenlemesiz Dalında İl Birinciliği.

Öğretim Şekli :Karma-Tam Gün Tam Yıl
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Marmara bölgesi Bilecik Adapazarı Bursa İznik ortasında Sakarya ırmağı kenarında 21 000 nüfusluk bir ilçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :